Roma Solva tweedehands demonteerbare scootmobiel

Deze tweedehands scootmobiel is ideaal om mee te nemen in de auto. De Roma Solva is gemakkelijk in 5 delen te (de)monteren. Hij heeft een gemiddeld actieradius van 12 km. en de maximale snelheid is 7 km/h. Nu tweedehands voor slechts € 500,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Roma Solva tweedehands demonteerbare scootmobiel

De Roma Solva ook wel de Beaufort 5S genoemd is een demonteerbare scootmobiel met een innovatief ontwerp. Hij zorgt voor een zeer gemakkelijk transport naar winkels of recreatiegebieden, maar is ook ideaal voor gebruik binnenshuis. De Solva kan zeer eenvoudig zonder hulpmiddelen worden gedemonteerd en past in de kofferbak van de meeste voertuigen voor een gemakkelijk transport. De Solva is In staat om een max. snelheid van 6km/u te bereiken voor gebruikers met een lichaamsgewicht tot 139 kg.

 

De voordelen op een rijtje:
Uitneembare accu voor gemakkelijk opladen
Snel en eenvoudig te demonteren in 5 delen
Comfortabele in hoogte verstelbare zitting
Massieve (lekvrije) banden

 

De technische specificaties van de Roma Solva / Beaufort 5S:

  • Actieradius (gemiddeld); 12 km
  • Maximale snelheid: 7 km/h
  • Uitvoering: 4 wielen
  • Kleur: Rood
  • Accu: 2 x 12 Amp
  • Acculader: 2 Amp.
  • Maximale gebruikersgewicht: 139 kg.

Let op dit betreft een occasion!

Let op dit is een gebruikte scootmobiel. Onze tweedehands scootmobielen worden volledig door onze experts nagekeken en altijd voorzien van nieuwe accu's. Deze tweedehands scootmobiel koopt u nu voor € 500,- inclusief bezorging aan huis.

Heeft u vragen of wilt u de scootmobiel komen bekijken in onze showroom neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl