Pride Elegance Plus tweedehands scootmobiel

Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel? Bekijk dan deze mooie blauwe Elegance Plus 4 wiel scootmobiel. De scootmobiel is voorzien van comfortabele zitting met armleggers en de stuurkolom kunt u naar wens verstellen. De Elegance Plus is voorzien van mandje met handvat en twee spiegels. Nu tweedehands voor € 1.495,- incl. nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Pride Elegance Plus tweedehands scootmobiel

Nieuw in ons tweedehands assortiment is de Elegance Plus. Deze 4 wiel scootmobiel biedt een stabiel hulpmiddel en is eenvoudig te bedienen. Hij heeft een modern uiterlijk door zijn blauwe kleur en een overzichtelijk dashboard. De Elegance 4 scootmobiel heeft in vergelijking met andere scootmobielen een laag onderstel waardoor deze een extra stabiele wegligging heeft. De scootmobiel is bovendien bij de voor- en achterwielen geveerd en ook de zitting is voorzien van vering. De scootmobiel is compact van formaat maar biedt u zeer veel comfort. De Elegance 4 is voorzien van een spiegel voor optimaal zicht achter u.

 

De voordelen op een rijtje:
  Betrouwbare en veilige scootmobiel
  Voorzien van anti-kiep wielen
  Gemakkelijk te besturen
  Overzichtelijk display
  Voorzien van linker spiegel
✔  Voorzien van handige mand met hengsel

 

De technische specificaties van de Pride Elegance:Actieradius (gemiddeld); 40 km

  • Maximale snelheid: 15 km/h
  • Uitvoering: 4 wielen
  • Kleur: Blauw
  • Accu: 2 x 50 Amp
  • Acculader: 5 Amp.
  • Lengte: 120 cm
  • Breedte: 61 cm

Let op dit betreft een occasion!

Let op dit is een gebruikte scootmobiel. Onze tweedehands scootmobielen worden volledig door onze experts nagekeken en altijd voorzien van nieuwe accu's. Deze tweedehands scootmobiel koopt u nu voor € 1.495,- inclusief bezorging aan huis.

Heeft u vragen of wilt u de scootmobiel komen bekijken in onze showroom neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl