Pride Avantgarde ET-2 tweedehands demonteerbare scootmobiel

De Pride Avantgarde ET2 een zeer eenvoudig te demonteren scootmobiel. In slechts enkele seconden is de scootmobiel te (de)monteren, waardoor die gemakkelijk in iedere auto is mee te nemen. Één van deze losse delen is het accupack, doordat deze is los te halen kunt u de accu's ook afzonderlijk van de scootmobiel opladen. Nu voor slechts € 595,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Pride Avantgarde ET-2 tweedehands demonteerbare scootmobiel

De Avantgarde ET 2 beschikt over een aantrekkelijk en compact design waardoor hij eenvoudig te vervoeren is. Met standaard eigenschappen als een uitneembaar accupack, verstelbare stuurkolom en een externe acculader is de Avantgarde eenvoudig en plezierig in het gebruik. De scootmobiel is eenvoudig te besturen door middel van een duim-bediening. Zeer handige scootmobiel om mee te nemen in de auto voor een heerlijk dagje uit.

De technische specificaties van de Pride Avantgarde ET-2:

  • Actieradius (gemiddeld): 16 km.
  • Maximale snelheid: 6,8 km/u
  • Maximaal gebruikersgewicht: 125 kg.
  • Kleur: Rood
  • Acculader: 2 Amp.
  • Accu: 2 x 12 Amp.

Let op dit betreft een occasion!

Let op deze scootmobiel is een tweedehands scootmobiel. Onze tweedehands scootmobielen worden volledig door onze experts nagekeken en altijd voorzien van nieuwe accu's.

 
Nu tweedehands voor € 595,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.


Heeft u vragen of wilt u de scootmobiel komen bekijken in onze showroom neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl