Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel? ons aanbod wisselt soms zo snel dat wij niet altijd de kans krijgen om de tweedehands scootmobielen op onze site te plaatsen.

 

Staat er hier voor u geen geschikte scootmobiel bij en bent u benieuwd naar ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl

 

Natuurlijk bent u van maandag t/m zaterdag ook van harte welkom in de showroom!

 

 

Pride Avantgarde ET-2 tweedehands demonteerbare scootmobiel

Pride Avantgarde ET-2 tweedehands demonteerbare scootmobiel

De Pride Avantgarde ET2 een zeer eenvoudig te demonteren scootmobiel. In slechts enkele seconden is de scootmobiel te (de)monteren, waardoor die gemakkelijk in iedere auto is mee te nemen. Één van deze losse delen is het accupack, doordat deze is los te halen kunt u de accu's ook afzonderlijk van de scootmobiel opladen. Nu voor slechts € 499,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Afikim Breeze C3 tweedehands scootmobiel blauw

Afikim Breeze C3 tweedehands scootmobiel blauw

Nieuw in ons tweedehands scootmobielen assortiment is deze Afikim Breeze C3 scootmobiel. Deze drie wiel scootmobiel is uitgevoerd met 50 Amp, accu's waardoor de scootmobiel een gemiddeld actieradius heeft van 35 km en hij kan een maximale snelheid van 15 km/h behalen. Nu voor slechts € 1.495,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Pride Elegance Plus tweedehands scootmobiel

Pride Elegance Plus tweedehands scootmobiel

Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel? Bekijk dan deze mooie blauwe Elegance Plus 4 wiel scootmobiel. De scootmobiel is voorzien van comfortabele zitting met armleggers en de stuurkolom kunt u naar wens verstellen. De Elegance Plus is voorzien van mandje met handvat en twee spiegels. Nu tweedehands voor € 1.495,- incl. nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Go Go Elite Traveller Plus tweedehands scootmobiel

Go Go Elite Traveller Plus tweedehands scootmobiel

Door zijn compacte formaat en eenvoudige bediening is de Go-Go Elite Traveller Plus bij uitstek geschikt voor gebruik binnen. Daarnaast presteert hij ook buitenshuis uitstekend door een grote stabiliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen. Nu tweedehands voor slechts € 725,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Shoprider Jupiter Fast 4 tweedehands scootmobiel

Shoprider Jupiter Fast 4 tweedehands scootmobiel

De Shoprider Jupiter 4 Fast is een ideale scootmobiel voor een rit naar de winkels of door de natuur. De maximale snelheid van 14,5 kilometer per uur maakt hem geschikt voor een langere recreatieve rit. Met de scootmobiel Jupiter 4 Fast kunt u rekenen op een comfortabele rit in een zeer betrouwbare scootmobiel. Nu tweedehands voor € 1.850,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Afikim Breeze C4 SHOWROOMMODEL

Afikim Breeze C4 SHOWROOMMODEL

Voor een actieprijs bieden wij u nu deze mooie Afikim Breeze C4! Dit Showroommodel is nog als nieuw en Nu voor slechts € 2.195,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Tiger 4 tweedehands scootmobiel

Tiger 4 tweedehands scootmobiel

Nieuw in ons tweedehands assortiment is de Tiger 4. Deze 4 wiel scootmobiel biedt een stabiel hulpmiddel en is eenvoudig te bedienen. Nu voor slechts € 1.550,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.