Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel? ons aanbod wisselt soms zo snel dat wij niet altijd de kans krijgen om de tweedehands scootmobielen op onze site te plaatsen.

 

Staat er hier voor u geen geschikte scootmobiel bij en bent u benieuwd naar ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl

 

Natuurlijk bent u van maandag t/m zaterdag ook van harte welkom in de showroom!

 

 

Afikim Breeze C4 tweedehands scootmobiel

Afikim Breeze C4 tweedehands scootmobiel

Nieuw in ons tweedehands scootmobielen assortiment is deze 9 maanden oude Breeze C4 scootmobiel. Deze vier wiel scootmobiel is uitgevoerd met 50 Amp, accu's waardoor de scootmobiel een gemiddeld actieradius heeft van 35 km en hij kan een maximale snelheid van 15 km/h behalen. Nu voor slechts € 1.850,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Shoprider GK10 tweedehands scootmobiel

Shoprider GK10 tweedehands scootmobiel

De Shoprider GK10 biedt de gebruiker de voordelen van een vaste scootmobiel én die van een opvouwbare scootmobiel. De zeer stevige en comfortabele scootmobiel is namelijk te demonteren zodat u deze gemakkelijk met u mee kunt nemen of deze kan opbergen. De Shoprider GK 10 heeft een actieradius van 25 tot 35 km en behaalt een snelheid 7 tot 9 km/h. Nu voor € 1.200,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Pride Libre LX ROOD tweedehands scootmobiel

Pride Libre LX ROOD tweedehands scootmobiel

De Pride Libre LX is een zeer eenvoudig te demonteren scootmobiel. In slechts enkele seconden is de scootmobiel te (de)monteren, waardoor die gemakkelijk in iedere auto is mee te nemen. Één van deze losse delen is het accupack, doordat deze is los te halen kunt u de accu's ook afzonderlijk van de scootmobiel opladen. Nu voor slechts € 595,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.