Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel? Ons aanbod wisselt soms zo snel dat wij niet altijd de kans krijgen om de tweedehands scootmobielen op onze site te plaatsen.

 

Staat er hier voor u geen geschikte scootmobiel bij en bent u benieuwd naar ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl

 

Natuurlijk bent u van maandag t/m zaterdag ook van harte welkom in de showroom!

 

 

Tweedehands Trophy 6 scootmobiel

Tweedehands Trophy 6 scootmobiel

Nieuw in ons tweedehands scootmobiel assortiment is deze zeer nette Trophy 6 scootmobiel. Deze luxe 3 wiel scootmobiel heeft een gemiddeld actieradius van 60 km. en maximale snelheid van 15 km/h. Nu tweedehands voor slechts € 2.495,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Sterling Swift tweedehands scootmobiel

Sterling Swift tweedehands scootmobiel

Nieuw in ons tweedehands scootmobielen assortiment hebben wij de Sterling Swift, een betrouwbare en veilige scootmobiel. Deze 3 wiel uitvoering heeft een gemiddeld actieradius van 35 km en aan maximale snelheid van 12 km/h. Nu tweedehands voor € 1.100,- incl. nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Freerider Panther 4

Freerider Panther 4

Deze Freerider Panther 4 is een comfortabele en veilige scootmobiel. Dankzij het gemakkelijk te besturen dashboard bepaalt u zelf uw snelheid. Door de comfortabele zitting rijdt u van A naar B in de houding die u prettig vindt zonder ongemakken. Deze scootmobiel is nu tweedehands te koop voor € 1395,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Freerider scootmobiel tweedehands

Freerider  scootmobiel tweedehands

De freerider is een zeer stabiele en compacte scootmobiel die uit vijf demontabele onderdelen bestaat. Het zwaarste deel is de accu en weegt slechts 11 kg. Hierdoor kunt u deze scootmobiel gemakkelijk opbergen en overal met u mee naartoe nemen. Nu tweedehands voor slechts € 625,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Vermeiren Ceres 4 Deluxe

Vermeiren Ceres 4 Deluxe

De Vermeiren Ceres 4 Deluxe is een scootmobiel die zowel binnenshuis als buitenshuis prima rijcomfort biedt. De Ceres Deluxe is een compacte maar elegante scootmobiel welke is voorzien van een comfortabele zitting. Dankzij de actieradius van 35 kilometer en de comfortabele zitting, is deze scootmobiel uitermate geschikt voor lange ritten.

Shoprider Deluxe 888NR

Shoprider Deluxe 888NR

Als u op zoek bent naar een tweedehands scootmobiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze tweedehands Shoprider Deluxe 888NR staat al bij u thuis voor € 1.695,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Afikim Breeze C4 grijs of blauw

Afikim Breeze C4 grijs of blauw

De Breeze C4 is een betrouwbare en stabiele scootmobiel onder alle weersomstandigheden met 4 wielen. De scootmobiel heeft een comfortabele en volledig instelbare zitting welke 360 graden draaibaar is en achterop de rugleuning zit een handig opbergvak. Nu voor slechts € 1.950,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Afikim Breeze C4 grijs

Afikim Breeze C4 grijs

De Breeze C4 is een betrouwbare en stabiele scootmobiel onder alle weersomstandigheden met 4 wielen. De scootmobiel heeft een comfortabele en volledig instelbare zitting welke 360 graden draaibaar is en achterop de rugleuning zit een handig opbergvak. Nu voor slechts € 1.295,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Sterling Sapphire 2 demonteerbare scootmobiel

Sterling Sapphire 2 demonteerbare scootmobiel

De Sterling Sapphire 2 is een makkelijk te demonteerbare scootmobiel die u gemakkelijk met u mee op reis neemt. De Sapphire 2 heeft meer beenruimte dan vergelijkbare modellen in zijn klasse, grotere accu's, LED-verlichting en een comfortabele zitting, zodat de langere ritten makkelijk worden doorstaan. Nu tweedehands voor slechts € 1.295,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Sterling Elite2 XS tweedehands scootmobiel

Sterling Elite2 XS tweedehands scootmobiel

Nieuw in ons tweedehands scootmobielen assortiment is de Sterling Elite2 XS scootmobiel. Deze tweedehands scootmobiel heeft een gemiddeld actieradius van 44 km en maximale snelheid van 15 km per uur. Nu tweedehands voor slechts € 1.995,- inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.