Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel? ons aanbod wisselt soms zo snel dat wij niet altijd de kans krijgen om de tweedehands scootmobielen op onze site te plaatsen.

 

Staat er hier voor u geen geschikte scootmobiel bij en bent u benieuwd naar ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op via 0181-850439 of info@scootmobielaanhuis.nl

 

Natuurlijk bent u van maandag t/m zaterdag ook van harte welkom in de showroom!

 

 

Afikim Breeze C4 tweedehands scootmobiel

Afikim Breeze C4 tweedehands scootmobiel

Nieuw in ons tweedehands scootmobielen assortiment is deze Afikim Breeze C4 scootmobiel. Deze vier wiel scootmobiel is uitgevoerd met 50 Amp, accu's waardoor de scootmobiel een gemiddeld actieradius heeft van 35 km en hij kan een maximale snelheid van 15 km/h behalen. Nu voor slechts € 1.850,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Pride Libre LX ROOD tweedehands scootmobiel

Pride Libre LX ROOD tweedehands scootmobiel

De Pride Libre LX is een zeer eenvoudig te demonteren scootmobiel. In slechts enkele seconden is de scootmobiel te (de)monteren, waardoor die gemakkelijk in iedere auto is mee te nemen. Één van deze losse delen is het accupack, doordat deze is los te halen kunt u de accu's ook afzonderlijk van de scootmobiel opladen. Nu voor slechts € 595,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Afikim Breeze C3 tweedehands scootmobiel

Afikim Breeze C3 tweedehands scootmobiel

Nieuw in ons tweedehands scootmobielen assortiment is deze Afikim Breeze C3 scootmobiel. Deze drie wiel scootmobiel is uitgevoerd met 50 Amp, accu's waardoor de scootmobiel een gemiddeld actieradius heeft van 35 km en hij kan een maximale snelheid van 15 km/h behalen. Nu voor slechts € 1.595,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis

Pride Avantgarde ET-2 tweedehands demonteerbare scootmobiel

Pride Avantgarde ET-2 tweedehands demonteerbare scootmobiel

De Pride Avantgarde ET2 een zeer eenvoudig te demonteren scootmobiel. In slechts enkele seconden is de scootmobiel te (de)monteren, waardoor die gemakkelijk in iedere auto is mee te nemen. Één van deze losse delen is het accupack, doordat deze is los te halen kunt u de accu's ook afzonderlijk van de scootmobiel opladen. Nu voor slechts € 595,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Kymco Mini LS SHOWROOMMODEL

Kymco Mini LS SHOWROOMMODEL

De Kymco Mini LS is een compacte scootmobiel die u eenvoudig kunt demonteren en met u mee kunt nemen op reis. De Kymco Mini LS heeft voor een demonteerbare scootmobiel een aanzienlijk actieradius van maar liefst 24 km en hij gaat ongeveer 6,4 km per uur. Showroommodel nu voor € 999,- incl. nieuwe accu's en bezorging aan huis.

Excel Galaxy 2 tweedehands scootmobiel

Excel Galaxy 2 tweedehands scootmobiel

Door het energiezuinige verbruik en de relatief lange actieradius is deze scooter uw ideale partner bij het boodschappen doen of voor het maken van uitstapjes. Deze vier wiel scootmobiel is uitgevoerd met 50 Amp, accu's waardoor de scootmobiel een gemiddeld actieradius heeft van 40 km en hij kan een maximale snelheid van 15 km/h behalen. Nu voor slechts € 1.950,- Inclusief nieuwe accu's en bezorging aan huis.