Een scootmobiel leasen behoort tot de voordelige mogelijkheden van Scootmobielaanhuis.

Wegens de bezuinigingen van de overheid op de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en het PGB (Persoonsgebonden Budget) is het voor veel mensen niet meer mogelijk om een scootmobiel te verkrijgen van de overheid.

Wij van Scootmobielaanhuis vinden dat iedereen de kans moet krijgen om mobiel te kunnen zijn en te blijven. Daarom bieden wij lease scootmobielen aan tegen een voordelige prijs. Wij willen ervoor zorgen dat u mobiel kunt blijven ondanks de bezuinigingen op de WMO en het PGB, door u scootmobielen aan te bieden tegen een lage prijs. Daarbij zullen wij samen met u kijken of er een mogelijkheid is tot een subsidie vanuit de overheid.

Leasen van de scootmobiel versus zelf aanschaffen.

De voordelen van leasen ten opzichte van het zelf aanschaffen van een scootmobiel zijn erg groot. Door een scootmobiel te leasen bent u de gehele periode zeker van de kosten omdat u een vast bedrag per maand betaald, zonder daarbij te hoeven om kijken naar de bijkomende zaken. U heeft de scootmobiel die u graag wilt en al het gemak. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over onderhoud of reparaties want daar zorgen wij voor. Het geld dat u kwijt zult zijn aan de scootmobiel is vanaf het begin zeker!

Wanneer u een scootmobiel wilt aanschaffen zult u zelf moeten zorgen voor een verzekering en de kosten zoals eventuele onderhoudskosten en reparatiekosten. Zelf een scootmobiel aanschaffen, alle kosten voor verzekering, onderhoud, eventuele reparaties en het nog wel moeten kunnen verkopen van uw scootmobiel, levert u waarschijnlijk financieel hetzelfde kostenplaatje op, als de optelsom van het totale lease bedrag. Met een beetje pech heeft u meer kosten aan onderhoud of reparaties, of is het model van uw scootmobiel na een termijn van bijvoorbeeld 48 maanden dermate verouderd, dat u er bij verkoop nog maar zeer weinig voor terug krijgt.

Voor sommigen is het zelf aanschaffen van een scootmobiel helemaal niet mogelijk vanwege de hoge aanschafkosten die direct moeten worden voldaan. In dat geval valt die optie helemaal af. Leasen is dan de optie!

Wat zijn de kosten van leasen?

Aangezien de nieuw prijs van een scootmobiel kan oplopen van € 2.000,- tot wel € 12.000,- en niet iedereen dit in een keer kan betalen, is leasen een goed alternatief voor de directe aanschaf van een scootmobiel. Met leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag gedurende een vooraf afgesproken termijn. U kiest de scootmobiel uit die u graag wilt hebben. Afhankelijk van de aanschafprijs van de scootmobiel en de termijn die u wilt afspreken met scootmobielaanhuis wordt het maandbedrag bepaald. De leasetermijnen die scootmobielaanhuis hanteert zijn 24, 36, 48 of 60 maanden. Het vooraf afgesproken leasebedrag dat u per maand gaat betalen is inclusief alle verder bijkomende zaken zoals verzekering, onderhoud, reparaties en ondersteuning bij pech.

De voordelen van lease.

  • Geen grote investering in een keer.
  • Geen omkijken naar onderhoud.
  • Geen onverwachte kosten.
  • Een vast bedrag per maand.
  • U kunt mobiel zijn zonder PGB / WMO.
  • U heeft een vrije keus in een scootmobiel.
  • Direct beschikken over de scootmobiel.

Ook is het bij ons mogelijk om samen met uw buren een scootmobiel te leasen zodat u allebei een nader af te spreken gedeelte van het termijnbedrag betaalt.
Denkt u dat het leasen van een scootmobiel ook iets voor u of een naaste van u is, vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.
Wij komen dan bij u langs om samen met u de mogelijkheden voor het leasen van een scootmobiel te bekijken.

Email: info@scootmobielaanhuis.nl
Telefoon: 0181- 85 04 39