Een scootmobiel huren voor een lange periode

Als u zich wegens lichamelijke omstandigheden niet goed kunt verplaatsen, is een scootmobiel huren een goede optie om toch mobiel te blijven. U kunt met een scootmobiel gemakkelijk zelfstandig die dingen blijven doen die voor u belangrijk zijn, of het nu gaat om de boodschappen doen, de hond uitlaten of gewoon heerlijk van de buitenlucht genieten. Wij helpen u hiervoor graag aan een voor u passende scootmobiel.

Scootmobiel huren voor korte tijd

Heeft u een scootmobiel voor een specifieke periode nodig? U gaat bijvoorbeeld op vakantie, een weekendje weg of een dagje naar de dierentuin, dan kunt u voor die periode bij ons een scootmobiel huren.

Het assortiment scootmobiels

Voor het huren van een scootmobiel kunt u bij ons kiezen uit diverse modellen. Zo zijn er vaste scootmobielen, waarmee u zich op een comfortabele manier kan verplaatsen en opvouwbare scootmobielen, die ideaal zijn om zelf mee te nemen naar de door u gewenste bestemming. Deze scootmobiel past namelijk gemakkelijk in iedere auto en is eenvoudig in elkaar te klappen.

Wat bieden wij u?!

Scootmobielaanhuis komt zoals de naam al zegt, bij u aan huis. U hoeft zelf de deur niet uit!
Wij zorgen ervoor dat u vooraf goed wordt geïnformeerd en daarom niet voor verassingen komt te staan. Samen met u spreken wij een tijdstip af waarop de huur scootmobiel geleverd kan worden. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal gebruik kunt maken van de scootmobiel en leveren daarom een scootmobiel van goede kwaliteit. Mocht het echter voorkomen dat de scootmobiel niet optimaal werkt of mankementen vertoont, komen wij direct bij u langs om dit te verhelpen. Wij bieden u pechhulp aan met een vervangend exemplaar, zodat u ervan bent verzekerd dat u altijd met een goed werkende scootmobiel op pad kunt gaan.

Een scootmobiel huren bij ons is altijd inclusief WA verzekering. Mocht er iets gebeuren dan handelen wij dat voor u af! Wij willen dat u gewoon kunt genieten van uw gehuurde scootmobiel en niet hoeft om te kijken naar alle bij komende zaken.

Als u bij scootmobielaanhuis een scootmobiel huurt hoeft u naar deze extra’s (verzekering, reparatie en pechhulp) niet om te kijken, alles zit bij de afgesproken prijs inbegrepen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het huren van een scootmobiel zijn afhankelijk van het model en de huurtermijn. U heeft bij ons al een scootmobiel vanaf € 2,75 per dag.

Bent u benieuwd naar de kosten die horen bij uw wensen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van een scootmobiel, vraag dan gratis een offerte op maat aan via ons contactformulier op de website of neem telefonisch contact met ons op via:

Email: info@scootmobielaanhuis.nl
Telefoon: 0181- 85 04 39