Welkom bij onze blogpagina!

Gepubliceerd op: 06-04-2017

In onze showroom in Hellevoetsluis ontvangen wij graag onze klanten. Wij nemen hier alle tijd om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Maar naast onze showroom zijn wij ook op internet actief door middel van onze website en webshops www.scootmobielaanhuiswebshop.nl en www.zorgmiddelenaanhuis.nl. Uit ervaring merken wij dat de zoektocht naar de juiste scootmobiel vaak al begint op het internet. Door middel van dit blog willen wij u voorzien van handige tips en informatie om onze expertise

Door middel van dit weblog willen wij u voorzien van handige tips en informatie om onze expertise en gastvrijheid ook online aan te bieden!

Wat voor informatie kunt u van ons verwachten?

Bij de aankoop van een scootmobiel is het belangrijk om uzelf vooraf goed te informeren, wat voor model past er bij u? heeft u een plek om de scootmobiel neer te zetten? Hoe breed kan de scootmobiel zijn om door de deuropening van uw huis of stalling te passen? Wij merken dat klanten steeds vaker met goede basiskennis bij ons op bezoek komen. Zij hebben zelf al nagedacht over de ondersteuning die de scootmobiel hun moet bieden (Bijvoorbeeld: “ik wil een stevige, goed geveerde scootmobiel om samen met mijn vrouw fietstochten te kunnen maken, maar hij mag niet breder zijn dan 65 cm en ik moet er wel 30 km mee kunnen afleggen.”) Soms komen mensen al speciaal voor een bepaald model naar ons toe, omdat uit hun eigen zoektocht al is gebleken dat deze het beste bij hun past.

Maar bij de aanschaf van een scootmobiel komt vaak meer kijken dan alleen de praktische zaken voor het gebruik. Heeft u namelijk al nagedacht over verzekering, onderhoud, pechhulp, accessoires, brandveiligheid, de levensduur van de accu’s en ga zo maar verder. Via ons blog willen wij al deze onderwerpen aansnijden. Ook merken wij dat mensen die al een aantal jaren een scootmobiel in hun bezit hebben, bij ons terecht komen met vragen over deze onderwerpen. Via onze blog willen wij informatie verschaffen die interessant is voor alle scootmobielgebruikers.

Samen met u!

Natuurlijk zouden wij het hartstikke leuk vinden om via onze blogs discussies te starten en op deze manier de meningen van onze lezers te horen. Maar ook wanneer u een interessant onderwerp weet waarover wij kunnen schrijven, horen wij dat graag! Op deze manier creëren wij dan samen met u een interessante pagina boordevol nuttige informatie! Volg ons op Facebook om deel te nemen aan de discussies.

Weet u een interessant onderwerp? Laat het ons weten via info@scootmobielaanhuis.nl of bel ons via 0181-850439

 

Leuk? Deel het!