We stellen je graag voor aan onze nieuwe medewerker: Rosalie

Gepubliceerd op: 06-08-2020

Vanaf juli is Rosalie werkzaam bij scootmobielaanhuis.nl. Ze gaat aan de slag als communicatiemedewerker en is aanwezig op dinsdag en donderdag. Wij hebben haar wat vragen gesteld zodat jullie haar wat beter leren kennen. Lees snel verder om onze medewerker persoonlijk wat beter te leren kennen.

"Mijn naam is Rosalie Kruijmel, ik ben 23 jaar oud en woon al mijn hele leven in Hellevoetsluis. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders samen met mijn papegaai en 2 honden. Ik werk nu een al een aantal dagen bij Scootmobielaanhuis en heb al aardig wat meegekregen van het reilen en zeilen binnen de organisatie. De komende tijd zal ik nog meer gaan leren over de organisatie en onze klanten, waar ik erg naar uitkijk."

Waar heb je hiervoor gewerkt?

“Hiervoor heb ik gewerkt als content marketeer bij ZOUT Media. Hier hield ik mij bezig met zoekmachineoptimalisatie. Daarvoor was ik productredacteur bij Coolblue. Bij beide werkgevers heb ik heel veel geleerd. Deze kennis neem ik mee in mijn huidige werk.”

Waarvoor kunnen we bij jou terecht?

“Iedereen kan bij mij terecht voor een goed boek, een goede serie, het schrijven van verhalen, kletsen over vogels, en taaladvies. Ik weet heel veel over spelling en grammatica, waardoor ik altijd al mensen heb geholpen met het verbeteren van bijvoorbeeld een scriptie of een tekst op fouten. U kunt ook terecht bij mij voor een kletspraatje over van alles en nog wat.”

Wat heb je gestudeerd?

“Ik heb Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heb ik veel geleerd over het schrijven van verschillende soorten teksten en het opmaken van diverse uitingen. Na mijn studie wilde ik graag een diverse baan met veel uitdaging en die heb ik bij scootmobielaanhuis.nl gevonden.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het schrijven van fictieve verhalen. Daarnaast ben ik veel samen met mijn vriend en besteed ik veel tijd aan mijn papegaai en twee honden. Ik vind het heerlijk om met dieren in de weer te zijn. Even een uurtje spelen met de hondjes of een flinke avondwandeling. Ook besteed ik wat vrije uurtjes aan het kijken van series en films. Een goed boek op zijn tijd mag ook niet ontbreken.”

Wat is je favoriete eten?

“Haha, die is makkelijk te beantwoorden. Pizza salami met hete pepertjes. Voor mij moet het altijd zo pittig mogelijk zijn.”

Wat is kenmerkend aan jou?

“Ik draag altijd een Swarovski sieraad. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen ketting, armband of ring vol met Swarovski kristallen draag. Je zal mij op kantoor dus altijd vol met sieraden zien 😉.”

Nu weten jullie wat meer over onze nieuwe collega. Wij wensen haar natuurlijk ontzettend veel succes en vinden het fijn dat ze ons team komt versterken.

Leuk? Deel het!